Deportes

Inauguració pistes de Padel en Poble Nou de Benitatxell

El cost de les noves instal·lacions esportives va ascendir a 329.254 euros dels quals Diputació subvenciona 47.172,21
Pistes de Pàdel del Poble Nou de Benitatxell / Ayto El Poble Nou de Benitatxell

El Poble Nou de Benitatxell es prepara per a celebrar la inauguració de les seues noves instal·lacions esportives amb l’I Torneig de Festes Santa Maria Magdalena, organitzat pel Club de Pàdel Benitatxell i la regidoria d’Esports, liderada per Javi Cabrera. Este esdeveniment marcarà el debut de les tres acabades de construir pistes de pàdel en la zona esportiva del municipi.

La competició, que s’estendrà des del dilluns 15 fins al dissabte 20 de juliol, oferirà categories variades per a atraure a un ampli espectre de jugadors: tres categories masculines, una femenina, una mixta, i dos categories juvenils per a xiquets i xiquetes de 10 a 12 anys i de 13 a 15 anys. El format del torneig inclourà dos grups de quatre parelles cadascun per categoria, culminant en emocionants finals i semifinals. Els finalistes seran honrats amb trofeus, celebrant el seu acompliment en el torneig.

Les inscripcions estan obertes fins al 7 de juliol, amb un cost de 15 euros per parella, mentre que per als més joves de 10 a 15 anys la participació serà gratuïta, demostrant el compromís del municipi amb la promoció de l’esport entre els més joves. Aquells interessats poden inscriure’s enviant un missatge als números proporcionats pels organitzadors, Javi i Ramón.

Pla + Esport Diputació Alacant

La inversió en les noves pistes de pàdel va ascendir a 329.254 euros, inclòs l’IVA, amb una ajuda de 47.172,21 euros provinent del Pla +Esport de la Diputació d’Alacant, destinada específicament a la fase d’instal·lació de les pistes. Este projecte no sols ha vist la creació de les pistes, sinó també la millora integral de la zona amb la inclusió d’un mur de pedra en sec, mobiliari urbà, àrees verdes i graderies per al gaudi d’espectadors i visitants.

Cartell del Torneig de Pàdel | Ayto Poble Nou Benitatxell

 

Este torneig no sols celebra l’obertura de les noves instal·lacions, sinó que també promet ser una festa de l’esport i la comunitat, enfortint el teixit social i esportiu del Poble Nou de Benitatxell. Amb gran anticipació i entusiasme, la localitat espera donar la benvinguda a jugadors i aficionats al pàdel per a gaudir d’una setmana de competició intensa i festiva.