Sucesos

Descobert ús il·legal de gasoil agrícola en vehicles de la Marina Alta i la Marina Baixa

Les multes per aquesta pràctica il·legal poden arribar fins als 12.000 euros per vehicle, acumulant un total de 150.000
Guardia Civil / Redacció

La Guàrdia Civil ha descobert l’ús il·legal de gasoil agrícola en vehicles de les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa. En una sèrie d’inspeccions, els agents van revisar més de 190 vehicles en diverses zones, resultant en la identificació de 23 empreses infractores.

L’ús d’aquest tipus de combustible, exempt de l’Impost Especial d’Hidrocarburs, constitueix una infracció tributària greu. Les sancions per aquesta pràctica varien segons les característiques tècniques dels vehicles involucrats, podent arribar fins als 12.000 euros per vehicle. En conjunt, les sancions imposades a les empreses infractores sumen un total de 150.000 euros.