Deportes

Gran actuació del CA Baleària Diànium en l’Autonòmic Sub 20

L'atletes del club dianense Damià Puigcerver, Héctor Larrosa, Nayra Turvey i Carlos González van pujar al podi
Damià Puigcerver en el més alt del podi / CA Baleària Diànium

Dissabte passat es va disputar a la pista d’atletisme de Torrent el Campionat Autonòmic individual Sub20. Van participar 5 atletes del CA Baleària Diànium, aconseguint un total de 5 podis.

Damià Puigcerver es va proclamar campió autonòmic en els 100 metres amb un temps de 10,88, a més de ser subcampió en salt d’alçada amb una marca de1.65. Héctor Larrosa va sumar una medalla de argent en el salt amb perxa amb 3,80, Nayra Turvey va ser tercera en el llançament de disc amb un tir de 24,57 i Carlos González també va ser medalla de bronze en els 400 metres, barres amb un registre de 59,65.

Eric Nieto es va quedar molt prop de pujar al podi en la prova dels 110 metres, barres, en finalitzar en la quarta posició amb un temps de 16,22.

Atletes Sub 20 dianenses amb els seus entrenadors | CA Baleària Diànum

Campionats d’España Sub16 i Sub20

Amb esta competició finalitza el calendari autonòmic de competicions i només falten els Campionats d’Espanya Sub16 i Sub20 per a disputar-se, on el CA Baleària Diànium estarà representat per 4 atletes.

Al Campionat d’Espanya Sub16 que tindrà lloc a Lleida el pròxim cap de setmana s’han classificat Pau Jagersma a l’Octatló i María Devesa als 600 metres. Al Campionat d’Espanya Sub20 que tindrà lloc a Castelló els dies 27 i 28 de juliol acudiran Damià Puigcerver en la prova del Decatló i Eric Nieto que disputarà la carrera dels 110 metres, barres.