Deportes

Fiamma Benítez reforça a l’Atlético de Madrid

La internacional dianense ha firmat el seu compromís amb el club madrileny fins al 2027
Fiamma Benítez en l'AT. Madrid / AT. Madrid

Fiamma Benítez, natural de Dénia i nascuda en 2004, s’ha convertit en el flamant quart fitxatge de l’Atlètico de Madrid. La migcampista, que arriba lliure després de concloure el seu contracte amb el Valencia CF, ha firmat un compromís amb el club blanc-i-vermell fins al 30 de juny de 2027. Este fitxatge representa un pas important per a l’Atlètic, que assegura tres temporades d’un dels grans talents de la pedrera espanyola, campiona del Món Sub-20 i internacional absoluta.

Benítez es va iniciar en el futbol en l’EM FB Dénia, la seua ciutat natal, fins que el Levante UD la va incorporar en 2018. Encara que va debutar en la màxima categoria amb el conjunt granota, buscava major continuïtat, la qual cosa la va portar a canviar d’equip. En 2022, va firmar per dos anys amb el Valencia CF, on va experimentar un notable creixement en la seua carrera. El seu rendiment li ha valgut ser una presència habitual en les convocatòries de la selecció espanyola; encara que no és titular indiscutible, ha jugat ja deu partits amb La Roja des que va debutar amb tot just 18 anys.

Fiamma Benítez en les oficines de l’AT. Madrid | At Madrid

 

Com a migcampista, Benítez destaca per la seua qualitat i creativitat. La seua versatilitat li permet exercir-se com a interior, extrem i fins i tot media punta, aportant una valuosa flexibilitat tàctica a l’esquema del seu nou equip.

Visiblement emocionada pel seu nou desafiament, Fiamma va compartir les seues sensacions: “És un repte que assumisc amb molta il·lusió i amb molta responsabilitat. Estic molt agraïda al club i el donaré tot des del primer dia”.

Este fitxatge no sols reforça el planter de l’Atletico de cara a la pròxima temporada, sinó que també subratlla el compromís del club amb el desenvolupament i la incorporació de talents nacionals en la seua cerca d’èxit tant en l’àmbit nacional com internacional.