Deportes

Fernando Calatrava àrbitre en la Copa del Món U17 Femenina

El col·legiat establit a Dénia representarà a l'arbitratge espanyol de bàsquet en esta cita mundialista
Fernando Calatrava àrbitre de bàsquet / FBCV

Fernando Calatrava, reconegut àrbitre de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, ha sigut seleccionat per a participar en la Copa del Món U17 Femenina que se celebrarà a México del 13 al 21 de juliol. Amb 14 temporades d’experiència arbitral en la màxima categoria del bàsquet espanyol, Calatrava aporta un coneixement i una experiència considerables al torneig internacional.

Este lleonés, que ha adoptat Dénia com la seua llar, no és alié als escenaris internacionals. La seua participació en el Mundial Sub 19 de 2017 al Caire i el Campionat Mundial Femení Sub 19 de fa set anys en Údine i Cividale del Friuli, Itàlia, atesta la seua competència i capacitat per a manejar partits en els nivells més exigents.

Calatrava és àmpliament respectat pels seus companys en la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, havent acumulat un impressionant palmarés en competicions tant nacionals com internacionals. La seua designació per a la Copa del Món U17 subratlla el seu estatus com un àrbitre de primer nivell i és un testimoniatge de la qualitat de l’arbitratge que la Comunitat Valenciana aporta al bàsquet mundial.

Mentres es prepara per a este nou desafiament a México, Fernando Calatrava continua sent un model a seguir per als àrbitres emergents i una figura central en la promoció dels estàndards d’excel·lència en l’arbitratge esportiu a España.