Deportes

Exjugadors i extécnicos del CD Dénia demanen canvis en la directiva

En el comunicat es demana a Benavente que d'un pas al costat i deixe el relleu a Pepe Pastor Carpi
Graderies en el camp Diego Mena / Javier Zamora

Un grup de 24 exjugadors i extécnicos del CD Dénia, que van formar part del club durant l’últim període presidit per Juan Benavente, han expressat el seu suport a la moció de censura presentada per Pepe Pastor Carpi a través d’un comunicat públic. Els firmants, que han viscut de primera mà la situació del club, afirmen que el CD Dénia “va com més va pitjor”.

Comunicat:

“Els sotasignats hem estat durant el mandat de Juan Benavente. Ens agradaria molt que la situació del club es resolguera #com més prompte millor, ja que no pot ser que un club com és el CD DÉNIA estiga completament parat a hores d’ara. Creiem que el millor seria que Juan Benavente fera un pas al costat i entrara una nova directiva (el que volen els socis), ja que durant estos anys estem veient que el club va com més va pitjor. Des del seu mandat sempre s’arriba a juny devent tres o quatre mensualitats a cada jugador i això durant l’any no dona tranquil·litat per a jugar centrat. Tampoc és comprensible que a uns jugadors se’ls deguen un o dos mesos i a altres tres o quatre.

A algun exjugador i exentrenador del club se li continua devent diners. Entenem que la candidatura de Pepe Pastor Carpi és gent de futbol i creiem que és hora que torne a estar en el club, recuperar la massa social i tornar a omplir de gent el Diego Mena.

Amunt Dénia!”

Entre els firmants d’este document figuren jugadors emblemàtics durant este últim període, com Ferran Monzó, Pablo Luna, Josep Ronda, Álvaro La Peña, Santi Palacios i Cristian Andrada, així com entrenadors destacats com Pedro Perles i Guillermo Santos Juanes.

Anomenada urgent a l’acció

Este comunicat subratlla la creixent insatisfacció i frustració entre aquells que han sigut part integral del CD Dénia sota la gestió de Benavente. Els exjugadors i extécnicos han assenyalat problemes financers recurrents, com el deute de diverses mensualitats als jugadors, que han afectat negativament la moral i el rendiment de l’equip. A més, denuncien la falta de coherència en els pagaments i el deute persistent amb alguns exmembres del club.

La candidatura de Pepe Carpi, recolzada per estos 24 exmembres, es presenta com una opció per a revitalitzar el club. Els firmants creuen que Carpi i el seu equip, compostos per persones amb una profunda comprensió i passió pel futbol, poden recuperar la massa social del club i retornar la vitalitat a l’estadi Diego Mena.

Futur del CD Dénia en la balança

El futur del CD Dénia està en joc, i l’anomenada a l’acció d’estos exjugadors i extécnicos podria ser un punt d’inflexió. La resposta de l’actual directiva i la possible transició a una nova gestió determinaran si el club pot superar esta crisi i avançar cap a un futur més prometedor.

L’afició i els socis del CD Dénia estaran atents als pròxims moviments, esperant que les decisions preses conduïsquen a l’estabilitat i l’èxit renovat del club.