Deportes

Éxito en el Torneig de Penyes d’ Ondara

Els guanyadors de la modalitat de raspall van ser Edu i Chesa, i subcampions Jordi, Marc i Pere
Guanyadors de la partida professional / Ayto Ondar

Este dissabte 27 les festes Populars de Sant Jaume d’Ondara 2024, es van acomiadar amb una completa programació musical, taurina, d’oci, infantil i esportiva. Dins de l’apartat esportiu, va destacar el Torneig de Penyes de Sant Jaume, disputat al Trinquet Municipal d’Ondara en les modalitats de raspall i rebotet. Este torneig va comptar amb una alta participació i un ambient immillorable, amb nombrosos espectadors presents a les finals celebrades al trinquet.Este torneig va comptar amb una alta participació i un ambient immillorable, amb nombrosos espectadors presents a les finals celebrades al trinquet.

Desenvolupament del Torneig de Penyes

El Torneig de Penyes es va celebrar durant tres jornades, culminant el dissabte 27 de juliol amb les finals. L’alcalde José Ramiro, el regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz, i el regidor d’Esports, Lluís Fornés, van mostrar el seu suport a este tradicional torneig esportiu de festes i van lliurar els trofeus als guanyadors.

En la modalitat de raspall, els guanyadors van ser Edu i Chesa, mentre que els subcampions van ser Jordi, Marc i Pere. En la modalitat de rebotet, els campions van ser Kike, Lluís i Sergio, i els subcampions, Jordi i Òscar.

Guanyadors del Trofeu de penyes | Ayto Ondara

 

Partida de Festes d’Escala i Corda Professional

Després de les finals del Torneig de Penyes, es va jugar la Partida de Festes d’escala i corda professional, amb entrada gratuïta. El trio format per Diego, Javi i Carlos es va imposar amb un marcador de 60 a 40 al trio de Marc, Hilari i Muedra II, en una partida emocionant que va captivar el públic assistent.

L’alcalde José Ramiro i els regidors Jordi Ruiz i Lluís Fornés han expressat el seu agraïment a tots els participants i assistents, destacant el valor de mantenir vives aquestes tradicions esportives i culturals. Les festes d’enguany han posat de manifest la força de la comunitat d’Ondara i el seu compromís amb la preservació de les seves tradicions.