Deportes

Mikel Martínez i Alejandro Turriziani van véncer en dobles de l’Orysol Dénia

Pol Martín i Rafael Jodar jugaran la final individual després de guanyar a Brancaccio i Manzanera respectivament
Els finalistes de dobles amb els seus trofeus / CT Dénia

La pista central del Club Tenis Dénia va ser testimoni del triomf de la parella formada per Mikel MartínezAlejandro Turriziani en la modalitat de dobles, en el Trofeu Ciutat de Dénia, Circuit Orysol.

Els seguidors dianenses es van donar cita en un bon número per a presenciar la gran final. En la primera manga, el control de Martínez-Turriziani va ser total davant uns oponents als quals els va costar molt entrar en ritme de joc. En tot just mitja hora, van aconseguir guanyar el primer set per 6 a 1.

En el segon el joc va estar molt més equilibrat. En el setè joc es va produir una ruptura en el servici que va tornar a posar per davant a Martínez- Turriziani, amb un 4/3. En el següent joc van aconseguir conservar el seu servici i controlar amb un 5/3 que els va deixar a les portes del triomf.

El duo, Mansilla-Peiró no va tirar la tovallola i va aconseguir estrényer el marcador guanyant el seu servici- En l’últim joc del partit, la parella Martínez-Turriziani va mantindre la calma i va tancar el xoc. Al final el resultat de 6/1 i 6/4 va mostrar realment el succeït sobre la terra batuda.

Una vegada finalitzat es va procedir al lliurament dels trofeus, en la qual van ser presents el Regidor d’Esports del M.I. Ajuntament de Dénia Valen Alcalá, la presidenta del Club Tenis Dénia, Elsa Bordehore i el director del torneig  Olegario Caselles.

Martin i Jodar final individual

Pol Martín, va accedir a la final després de guanyar a l’italià, Raúl Brancaccio en un partit estrany. L’italià va esborrar amb un joc molt sòlid sobre la pista a Martín en el primer set amb un clar 0/6. En el segon l’espanyol es va asseure millor, va colpejar amb més profunditat a la pilota i va igualar el xoc en guanyar per 6/4. En l’últim set es va mantindre la igualtat fins que Martín va aconseguir trencar el servici a Brancaccio i es va emportar el partico amb un 7/5.

El seu rival serà, Rafael Jodar, jugador de 17 anys, que va véncer a Alejandro Manzanera després d’un intens partit per 6/3, 1/6 i 6/3.

La final del XLV Orysol Trofeu Ciutat de Dénia es jugarà a les 18 hores en la pista central del Club Tenis Dénia.