Deportes

Emoció en la recta final del Torneig Ciutat de Dénia de Tenis

Semifinals de Dobles i Quarts de final Individuals enlluernen als aficionats
Jugador disputant un punt en el Torneig / CT Dénia

El Torneig Ciutat de Dénia, inclòs en el Circuit Orysol de tenis, ha entrat en la seua recta final. La jornada d’ahir va ser testimoni d’intensos partits de semifinals en la modalitat de dobles, on el públic va gaudir amb l’alt nivell de joc mostrat pels tenistes. Les trobades van estar plenes de moments de gran intensitat, amb punts de notable qualitat i bellesa.

En la primera semifinal de dobles, la parella formada per Mikel MartínezAlejandro Turriziani es va imposar a Alejandro Melero i Rafael Segado amb parcials de 7/6 i 6/2. En la segona semifinal, Mario Mansilla i Álvaro Peiró van véncer a la dupla composta per Miguel Avendaño i Luis Llorens, amb un marcador de 6/2 i 7/5. El partit que definirà a la parella campiona es jugarà a les 19.00 hores en la pista principal, enfrontant als espanyols Mario Mansilla i Álvaro Peiró contra Mikel Martínez i Alejandro Turriziani.

Semifinals Individuals

Després de les eliminatòries de quarts de final, ja estan definits els semifinalistes del quadre individual.  En la part inferior del quadre, la jove promesa del tenis espanyol, Rafael Jodar, de 17 anys, continua avançant després d’un sòlid triomf per 6/2 i 7/6 davant Carlos Sánchez Jover en un partit molt disputat. També va aconseguir el passe a semifinals l’espanyol Alejandro Manzanera, qui va donar la sorpresa en véncer al segon cap de sèrie i número 306 del món, Felix Gill, amb parcials de 4/6, 6/4 i 6/3.

En la part superior del quadre, s’enfrontaran l’espanyol Pol Martín, número 454 del món, contra el cap de sèrie número 5 i actual 373 del món, l’italià Raúl Brancaccio, qui va avançar després de véncer al tercer cap de sèrie i compatriota Lorenzo Giustino.

Les semifinals individuals es disputaran hui a les 16.30 hores. La primera semifinal entre Rafael Jodar i Alejandro Manzanera es jugarà en la pista central, mentre que la segona semifinal entre Pol Martín i Raúl Brancaccio tindrà lloc en la pista 2 a les 17.30 hores.

El torneig continua oferint espectacles d’alt nivell i l’expectació és màxima. Els aficionats al tenis esperen amb ànsies els enfrontaments decisius que definiran als finalistes i, eventualment, al campió del Torneig Ciutat de Dénia.