Deportes

El Trofeu de Dénia va ser per a Puchol II, Javi i Carlos

Van véncer en una intensa i emocionant partida a Salva Palacio, Conillet i Héctor (60-45)
Protagonistes de la partida amb autoritats / Ayto Dénia

El trinquet de Dénia es va transformar este divendres en l’escenari d’una de les partides més emocionants de la temporada, en acollir el Trofeo de Dénia de Pilota Valenciana. L’enfrontament entre els equips de Puchol II, Javi i Carlos contra Salva Palacio, Conillet i Héctor va acabar amb una victòria de 60-45 per al trio roig, en un duel que es va estendre per més de dos hores i va estar marcat per notables remuntades.

Des del començament, l’ambient estava carregat d’expectativa i tensió. Puchol II, al costat de Javi i Carlos, es van enfrontar a un desafiament robust, iniciant fortament però veient-se igualats quan l’equip de Salva Palacio, demostrant gran destresa i coordinació, va aconseguir anivellar el marcador a 30. Este equilibri en el joc va evidenciar la qualitat i el compromís de tots dos equips.

Javi, en un rol crucial, va exercir un paper destacat en la recuperació del seu equip, gestionant el ritme i permetent moments vitals de descans per a Puchol II, que, malgrat l’evident fatiga i la calor de la competició, va realitzar jugades d’alt calibre que van delectar als espectadors.

Quan Salva Palacio va començar a retallar la distància amb el marcador en contra de 50-30, semblava que la remuntada estava a l’abast. No obstant això, un colp de mala sort amb una pilota que va impactar inoportunament en la barraca va frenar l’ímpetu del seu equip.

En la fase decisiva, Carlos i Javi es van mostrar imprescindibles, proporcionant una defensa sòlida que va permetre a Puchol II recarregar energies i llançar atacs sorprenents que van culminar en la victòria del Gran Premi de Dénia. Esta victòria no sols subratlla l’habilitat i l’esperit competitiu de l’equip, sinó que també proporciona als aficionats un recordatori de la passió i el dinamisme que definix a l’esport de la pilota valenciana.

L’esdeveniment va concloure amb una vibrant celebració, reafirmant la posició del Gran Premi de Dénia com un punt culminant en el calendari de pilota, i deixant als espectadors i participants ansiosos per més trobades d’este calibre en el futur.

A la partida van assistir el Vicealcalde de Dénia, Rafa Carrió, el regidor d’Esports Valen Alcalà, el President de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines i el President del Club Pilota Valenciana Dénia, Juanvi Llull.