Deportes

El Real Club Náutico Calpe presenta noves embarcacions per al rem

L'objectiu és fomentar el rem olímpic entre els palistes de categories, aleví, infantil i cadet
Palistes del Real Club Nàutic Calpe amb els seus nous vaixells / RCN Calpe

L’esport del rem, tan arrelat a Calp, està d’enhorabona. El Real Club Náutico Calpe ha presentat recentment dos noves embarcacions: un 2x/- i un 4x/-, totes dos amb la possibilitat de convertir-se. Estes adquisicions estan destinades al treball amb les categories més joves, com a aleví, infantil i cadet.

Estes noves embarcacions permetran als que s’inicien en este esport continuar practicant en una modalitat que tant significa per als veïns de la vila del penyal. Amb estes noves ferramentes, els joves palistes podran continuar aprenent i perfeccionant la seua tècnica de rem, a més d’adquirir valuosos coneixements en el rem olímpic.

L’adquisició d’estes embarcacions ha sigut possible gràcies a la generosa aportació de l’empresa Aguas de Calpe. Esta contribució ha sigut fonamental per a dotar al club dels recursos necessaris per a fomentar l’esport entre els joves i assegurar la continuïtat i creixement del rem a la regió.

Des d’este moment, els palistes del Real Club Náutico Calpe ja disposen d’uns vaixells en els quals podran continuar desenrotllant les seues habilitats, millorant la seua manera de remar i, sobretot, creixent com a esportistes en l’àmbit del rem olímpic.

La comunitat de Calp celebra esta incorporació, que no sols representa un avanç significatiu per al club, sinó també un impuls per a l’esport juvenil en la localitat. Amb estes noves embarcacions, el Real Club Náutico Calpe reafirma el seu compromís amb el desenrotllament del rem i amb la formació de futurs talents en esta disciplina.