Deportes

El Paterna CF accepta el repte en la Lliga À Punt Comunitat

La formació gualdinegra cobrix la vacant deixada pel CF La Nucia B
Equip del Paterna CF / Paterna CF

El Paterna CF ha acceptat cobrir la vacant deixada pel CF La Nucia B en el grup Sud de la Lliga À Punt Comunitat, convertint-se així en un nou rival per als equips de la Marina Alta, com la UD Calpe i el CD Dénia. La decisió es va prendre després d’una setmana de reflexió i estudi pressupostari, durant la qual el club valencià va avaluar l’oferiment realitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, que va aplicar el reglament d’ascensos i descensos per a oferir la plaça a l’equip amb millors mèrits esportius de la temporada anterior. El Paterna CF, sent el millor dels 58 equips de Primera Valenciana, va resultar el triat.

Esta decisió no ha deixat indiferent a la resta d’equips, ja que implica desplaçaments significatius. Equips com el FB Redován i el CD Thader Rojales hauran de recórrer més de 200 quilòmetres per a jugar contra el Paterna CF, amb distàncies de 206 i 209 quilòmetres respectivament. En contrast, els desplaçaments més pròxims per a la formació gualdinegra seran a Tavernes de la Valldigna (65 quilòmetres) i L’Olleria (82 quilòmetres), mentre que la resta de viatges superaran els 100 quilòmetres de distància.

El Paterna CF es prepara per a afrontar esta nova etapa amb entusiasme i determinació. Els jugadors i el cos tècnic estan llestos per a demostrar que són dignes de la plaça que han ocupat i per a competir al més alt nivell en la Lliga À Punt. Amb esta incorporació, la lliga promet ser encara més competitiva i emocionant.

La inclusió del Paterna CF en el grup Sud de la Lliga À Punt afig un nou dinamisme i un major nivell de competència, la qual cosa enriquirà l’experiència tant per als equips com per als aficionats. La pròxima temporada es perfila com un emocionant desafiament per a tots els equips involucrats, els qui hauran d’ajustar les seues estratègies i logística per a enfrontar els nous reptes que presenta este escenari competitiu.