Deportes

El dianense Panucci fitxa per la UD Calpe

Esta vesprada el golejador firmarà amb l'equip que dirigix Lauro Techeira quedant tancada la plantilla verdinegra
Panucci executant una pena màxima / Javier Zamora

La UD Calpe està tard lligarà el fitxatge del davanter dianensePanucci, que no ha volgut esperar més i vista la situació convulsa que es viu en el CD Dénia ha pres la decisió d’abandonar el club. Esta mateixa vesprada està citat en l’oficina de la UD Calp per a certificar la seua incorporació a la institució que presidix Ernesto Tomás.

Un president que per fi veu complit un dels seus objectius en les últimes temporades, tindre a Cristian González “Panucci” en la seua plantilla. En les últimes temporades els esforços realitzats per Ernesto no van donar fruits, malgrat la gran amistat que unix al seu fill Michael, també jugador de l’equip calpí amb Panucci. Esta temporada ha arribat el moment i per això, l’acord és total entre el president i el jugador.

Panucci en la vesprada d’ahir es va reunir amb el director Esportiu del CD Dénia, Toni Lledó per a comunicar-li la decisió que ha pres.

Amb l’arribada de Panucci, la plantilla de la UD Calp està tancada. Lauro Techeira ha incorporat a la seua plantilla al porter, Adrián que arriba des del CF Benidorm, al lateral, Edu Serrano que arriba des de l’Independiente Alicante, al central, Elías que arriba des del CD Dénia i a Luis García que des de la Vila Joiosa s’ha incorporat al conjunt de Techeira.

Els calpins han aconseguit confeccionar una plantilla molt competitiva amb l’objectiu de tornar a lluitar per estar en la promoció d’ascens.