Cultura

El Ballet de Kiev arriba a l’agost a l’Auditori de Teulada Moraira dins de la seua gira solidària

Representació del Llac dels Cignes per a fer costat a la infància víctima de la guerra
Ballet de Kiev / Auditori Teulada Moraira

El Ballet de Kiev recala este mes d’agost a Teulada, dins del seu recorregut per Espanya en el marc de la gira solidària per a fer costat a la infància d’Ucraïna a través d’UNICEF.

Una iniciativa cultural i solidària que arranca demà dimarts 30 de juliol a Madrid, amb l’objectiu de mobilitzar fons per a fer costat als menors i a les famílies afectades per la guerra a Ucraïna.

La companyia de ballet ucraïnesa interpretarà peces clàssiques, com el Llac dels Cignes o el Trencanous fins a finals del mes de febrer de 2025 dins d’esta gira solidària. Un periple que arriba a la Marina Alta per a pujar-se a l’escenari de l’Auditori Teulada Moraira i interpretar un dels ballets més coneguts de Tchaikovsky, El Llac dels Cignes. La cita és el diumenge 11 d’agost. Les entrades ja estan a la venda.

Segons ha assenyalat a Europa Press la responsable d’Aliances corporatives d’UNICEF Espanya, Marta López Fesser, “cada dia, la guerra continua tenint conseqüències devastadores per als més de set milions de xiquets d’Ucraïna, obligats a fugir de les seues llars” Esta acció, apunta López Fesser, és un compromís amb amb la infància i les seues famílies, un exemple que la cultura es mobilitza per a conscienciar i fer costat als que més el necessiten.