Sucesos

Detingut a Calp per un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa per imprudència

El jutjat de Dénia, que instruïx el cas, l'ha deixat en llibertat a l'espera de ser citat a declarar
Imatge d'arxiu Guàrdia Civil / Redacció

La Guàrdia Civil ha detingut a Calp un jove de 21 anys com a presumpte autor de l’atropellament d’un altre xic i fugir el passat cap de setmana. El sinistre es va produir la matinada del diumenge quan la víctima creuava un pas de vianants al carrer Castelló de la Plana, a les proximitats del Passeig Marítim.

El jove atropellat va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’hospital comarcal a Dénia, on encara roman ingressat segons relaten diferents mitjans de comunicació.

La identificació i localització del detingut ha estat possible gràcies al treball conjunt de la Policia Local i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil del lloc de Calp. El cotxe implicat en l’atropellament va ser localitzat ahir, cosa que va permetre als agents estrényer el setge sobre l’autor.

Al detingut se li imputa un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa per imprudència, amb resultat de lesions greus.

El jutjat de Dénia, que instruïx el cas, l’ha deixat en llibertat a l’espera de ser citat a declarar.

El detingut enfronta càrrecs per un presumpte delicte d’homicidi per imprudència en grau de temptativa amb resultat de lesions greus. L’arrestat ha estat posat en llibertat a l’espera de ser citat pel jutge de Dénia que instruïx el cas.