Deportes

Derrota per a Joan Torres en l’Orysol Dénia

El jugador dianense va perdre davant el danés Jorgensen per 6/4, 2/6 i 2/6, en dobles també va quedar eliminat igual que Sergi Pérez
Un dels partits en el CT Dénia / CT Dénia

El Torneig Ciutat de Dénia, pertanyent al prestigiós Circuit Orysol de Tenis i disputat en el Club Tenis Dénia, s’ha quedat sense representació local després de l’eliminació de Sergi Pérez i Joan Torres en la primera ronda. Joan Torres va ser derrotat pel danés Sebastián Jorgensen en una dura trobada que va finalitzar amb parcials de 6/4, 2/6 i 2/6.

També van ser eliminats en primera ronda el campió i el finalista de l’any passat, Pedro Ródenas i Carlos López, respectivament. No obstant això, la jove promesa del tenis espanyol, Rafael Jodar, de 17 anys, seguix en competició després de véncer al finalista de l’any passat, Carlos López, amb un marcador de 6/3 i 7/5. Jodar està tenint un notable any, destacant com quartfinalista en el Torneig Wimbledon Júnior.

El torneig va patir un contratemps amb la retirada de Nikola Kunh, qui era cap de sèrie número 1, a causa d’una lesió abans de la seua participació. D’altra banda, el britànic Felix Gill, segon favorit del torneig, va complir amb les expectatives en véncer a l’espanyol Pablo Masjuan, consolidant la seua posició com un dels contendents més forts.

En la categoria de dobles, la representació dianense també va quedar fora de competència. La parella formada per Sergi Pérez i Alexander Bravo va ser derrotada pels xilens Ignacio Becerra i Miguel A. Cabrera amb parcials de 4/6 i 3/6. Joan Torres, fent parella amb Samuel Martínez, també va ser eliminat després d’un ajustat partit contra Mikel Martínez i A. Turriziani, que va concloure amb un marcador de 5/7, 6/2 i 5/10.

El Torneig Ciutat de Dénia avança sense jugadors locals, però amb la presència de joves promeses i destacats tenistes internacionals que prometen mantindre l’alt nivell de competència i espectacle. L’afició dianense ara seguix amb atenció els partits restants, esperant veure el sorgiment de noves estreles en el circuit del tenis.