Deportes

Derrota del local Sergi Pérez en l’Orysol de Dénia

Va véncer amb claredat el primer set i va perdre en els dos següents davant davant un corretjós Pontjodikromo
El jugador dianense durant el partit / CT Dénia

El dianense Sergi Pérez ha caigut derrotat en la primera ronda del quadre individual del torneig, enfrontant-se a un corretjós Pontjodikromo, qui ocupa el lloc 656 del rànquing mundial. Malgrat un començament irresistible per part de Pérez, qui es va emportar el primer set per un contundent 6/0, el neerlandés va aconseguir remuntar i guanyar el partit amb parcials de 6/0, 4/6 i 3/6.

Pérez va iniciar la trobada amb una exhibició de domini absolut, deixant en blanc al seu rival en el primer set. Este inici prometedor feia presagiar una jornada victoriosa per al dianense, que es va mostrar implacable en els seus colps i en el seu servici.

No obstant això, el partit va fer un gir inesperat a partir de la mitat de la segona mànega. Pontjodikromo, aparentment adormit en el primer set, va despertar i va començar a demostrar el seu nivell. El neerlandés va assolir trencar el servici de Pérez en un moment crític, la qual cosa li va permetre consolidar el seu avantatge amb el seu propi servici. Este impuls va ser suficient perquè Pontjodikromo s’adjudicara el segon set amb un 4/6.

El tercer i decisiu set va arrancar amb un trencament primerenc a favor de Pontjodikromo, qui no va desaprofitar l’oportunitat d’encarrilar el partit. Refuerzó el seu servici i, amb determinació, va tancar el set i el partit amb un 3/6 definitiu, assegurant així el seu passe a la següent ronda.

En altres partits jugats este dimarts, l’espanyol Iker Sevilla va avançar després d’imposar-se al neerlandés Guy Den Heijer en un dol renyit, amb parcials de 6/4, 1/6 i 6/3. Així mateix, l’italià Giustino, tercer preclassificau del quadre masculí, va superar a l’espanyol Martínez Arjona amb un marcador de 6/1 i 6/2.

La competició continuarà demà amb el debut del dianense Joan Torres, qui s’enfrontarà al danés Sebastian Jorgensen, actual número 1.330 del món, no abans de les 11.30 hores. A més, Sergi Pérez i Joan Torres uniran forces en el quadre de dobles, disputant el seu primer partit a la vesprada, no abans de les 18.00 hores.

La jornada promet emocions i desafiaments per als representants dianenses, els qui buscaran redimir-se i avançar en les seues respectives competicions.