Deportes

Damià Puigcerver brilla en el Decatló Nacional Sub 20

El jove del CA Baleària Diànium va pujar al podi com a tercer classificat després de millorar la seua marca personal
Expedició del CA Baleària Diànium en el Campionat d'España Sub 19 / CA Baleària Diànium

El passat cap de setmana es va disputar a la pista d’atletisme Gaetà Huguet de Castelló el Campionat d’Espanya Sub20 individual, amb la participació de dos atletes del CA Baleària Diànium que van deixar una gran impressió.

Damià Puigcerver va aconseguir una excel·lent 3a posició a la prova de decatló, després d’una competició molt igualada durant tot el cap de setmana. Damià va competir al seu màxim nivell, millorant la seva marca en 7 de les 10 proves que componen el decatló i obtenint una puntuació de 6.618 punts. Aquesta és la seva primera medalla nacional i representa un merescut premi a la seva constància i ganes de millorar.

Les marques de Damià van ser: 10,81 en els 100 m, 6,50 en el salt de llargada, 11,37 en el llançament de pes, 1,80 en el salt d’alçada, 49,38 en els 400 m, 15,07 en els 110 m tanques, 34,90 en el llançament de disc, 3,55 en el salt amb perxa, 37,42 en el llançament de javelina i 4:40,33 en els 1500 m.

Per la seua banda, Eric Nieto debutava en un Campionat d’Espanya individual i ho feia a la prova de 110 m tanques. Amb una marca de 16,01, va rebaixar la seua marca personal i finalitza en la posició 27. Un gran resultat per a Eric, que té encara molta millora per davant.