Deportes Uncategorized

Comença la Fase Final de l’Orysol a Dénia

En la jornada de vesprada s'iniciarà el quadre final amb el debut de Sergi Pérez, jugador local
Un partit en la pista del CT Dénia / Javier Zamora

Les pistes del Club Tenis Dénia vibren amb l’emoció i el talent dels joves tenistes que competixen en el Torneig Ciutat de Dénia, del Circuit Orysol de tenis. Este esdeveniment és una cita crucial per a molts jugadors que busquen millorar la seua classificació en l’ATP. Hui, en la jornada matinal, es tancarà la fase prèvia, atorgant accés al quadre final a 8 jugadors que han demostrat la seua vàlua en la pista.

L’atenció se centrarà en la sessió de vesprada, començant a les 16 hores, amb la fase final del torneig. Un dels partits més esperats enfrontarà a Lorenzo Giustino, cap de sèrie número 3, contra Samuel Martínez, en un dol que promet intensitat i bon tenis.

Per als aficionats dianenses, un dels moments més esperats serà el debut del jugador local Sergi Pérez. Pérez s’enfrontarà al jugador de Països Baixos, Sidane Pontjodikromo, actualment en el lloc 656 del rànquing mundial. Este enfrontament no sols promet ser emocionant, sinó que també representa una oportunitat perquè Pérez demostre el seu talent enfront del seu públic.

A més, el també jugador local Joan Torres ha rebut una Wild Card per part de la direcció del torneig, la qual cosa li permetrà disputar el quadre final. Torres jugarà el seu primer partit del quadre final individual en la jornada de demà, generant gran expectació entre els seguidors locals.

No sols en individuals es concentrarà l’atenció, ja que tant Sergi Pérez com Joan Torres disputaran el seu primer partit del quadre de dobles el dimecres, afegint més emoció a esta setmana de tenis a Dénia.