Servicios Públicos

Benissa reforça les seues crítiques contra les actituds incíviques als punts nets

L'Ajuntament denuncia la presència de residus que no son aptes en la zona de Pinos
Residus no aptes per als punts nets / Aj. Benissa

L’Ajuntament de Benissa ha tornat a manifestar la seua indignació davant les actituds incíviques relacionades amb l’ús dels punts nets del municipi. En els últims dies, els operaris de Benissa Impuls han realitzat una neteja exhaustiva del barranc de Pinòs i han finalitzat les obres d’adequació i millora de la imatge de la zona de contenidors de la partida, unes millores molt demandades pels veïns i veïnes de la zona de Pinos.

Imatges de protesta | Aj. Benissa

No obstant això, només unes hores després d’haver conclòs els treballs, s’han tornat a trobar restes de mobles, plàstics, envasos de productes químics, fustes i altres deixalles. Aquesta situació ha generat una gran preocupació i malestar entre els responsables municipals, que insisteixen en la necessitat de la col·laboració ciutadana per mantindre el poble net i ordenat.

Des de l’Ajuntament de Benissa, es reafirma la ferma voluntat de realitzar tots els esforços necessaris per atendre les demandes dels veïns i veïnes del poble, però es fa una crida a la responsabilitat de tots per a conservar i mantindre la neteja dels espais públics. Els responsables municipals apel·len al civisme i al respecte per part de tots els habitants per a evitar que es repetisquen aquestes situacions que malmeten el medi ambient i la imatge del municipi.

Treballs del punt net de Pinos | Aj. Benissa