Deportes

Assemblees extraordinàries en el CD Dénia per a decidir el seu futur

La primera d'elles serà el dia 9 d'agost i la segona amb la moció de censura a Benavente serà el 14
Socis del CD Dénia durant una assemblea / Javier Zamora

Els socis del CD Dénia han sigut convocats a dos assemblees extraordinàries que es perfilen com a crucials per al futur del club. La primera assemblea se celebrarà el pròxim 9 d’agost a les 20 hores en el camp Diego Mena, i el seu orde del dia promet ser de gran rellevància i controvèrsia.

Actualització llistat de socis

Un dels punts més sorprenents que es tractaran és l’actualització de la llista de socis. Fa a penes dos setmanes, la directiva va presentar una llista de 117 socis amb dret a vot en cas d’eleccions. Ara es pretén actualitzar esta llista, la qual cosa ha generat preguntes i sospites sobre les intencions darrere d’esta acció. Què es pretén amb esta actualització? La transparència en este procés serà fonamental per a mantindre la confiança dels socis.

Un altre punt a abordar és la presentació de la gestió esportiva per a la temporada 2024-25. Este tema, que no va ser aprovat pels socis en l’assemblea anterior, és essencial per a definir el rumb esportiu del club en la pròxima temporada. La claredat i viabilitat de les propostes seran clau per a obtindre l’aprovació dels socis.

Actualització comptes pendents

En el quart punt de l’orde del dia, se sol·licitarà l’aprovació de comptes pendents. A pesar que en el balanç econòmic presentat anteriorment els comptes apareixien perfectament quadrades, els socis no van aprovar estos comptes en l’assemblea prèvia. Això ha suscitat dubtes sobre l’existència de comptes pendents que no van ser adequadament informades. La directiva haurà d’oferir explicacions clares i detallades per a aclarir esta situació.

A més, es plantejarà una controvertida proposta de no admissió de socis que pertanguen com a empleats o membres de juntes directives de clubs homòlegs. En una època en la qual la inclusió i la igualtat social són valors fonamentals, esta proposta ha sorprés molts i segurament serà un punt d’intens debat.

Finalment, es demanarà la ratificació de càrrecs de la candidatura de Juan Benavente i es procedirà a la votació d’una moció de censura.

Moció de censura a Benavente

La segona assemblea està convocada per al 14 d’agost, coincidint amb els festejos de Moros i Cristians. Novament en el camp Diego Mena a les 20 hores, l’únic punt a tractar serà la votació de la moció de censura a Juan Benavente, presentada pel soci Pepe Pastor Carpi.