Deportes

Arriben els quarts de final al Trofeu Ciutat de Dénia de tenis

Els aficionats poden gaudir de partits molt entretinguts i amb un alt nivell de joc
Jugador de l'Orysol Dénia / CT Dénia

El Torneig Ciutat de Dénia de Tenis, part del Circuito Orysol, continua avançant i hui es disputarà l’emocionant jornada de quarts de final. Els aficionats al tenis estan llestos per a gaudir d’una sèrie d’enfrontaments d’alt nivell en el Club Tenis Dénia.

En els quarts de final, un dels xocs més atractius serà el de Lorenzo Giustino contra Raúl Brancaccio, un partit que promet grans emocions. A més, el cap de sèrie número 2, Félix Gill, s’enfrontarà a Alejandro Manzanera en un altre dol que s’espera que siga molt competitiu. Lautaro Midon es mesurarà amb Pol Martín, mentre que el jove talent de 17 anys, Rafael Jodar, jugarà contra Carlos Sánchez.

Semifinals de Dobles

La jornada de vesprada estarà dedicada a les semifinals de dobles. La parella formada per Miquel Martínez i A. Turriziani s’enfrontarà a Alejandro Melero i Rafael Segado. En l’altre partit de semifinals, Mario Mansilla i Álvaro Peiró es veuran les cares amb Miguel Avendaño i Luis Llorens. Estes trobades definiran a les duples finalistes que competiran pel títol de dobles.

Semifinals Individuals i Final de Dobles

El dissabte serà un dia crucial amb la celebració de les semifinals individuals. Els jugadors que superen els quarts de final lluitaran per un lloc en la gran final. A la vesprada, es disputarà la gran final del quadre de dobles, enfrontant a les parelles guanyadores dels partits de hui.

La Gran Final Individual

El torneig culminarà el diumenge a la vesprada amb la gran final individual. S’espera una gran assistència de públic en la graderia de la pista central del Club Tenis Dénia, on els seguidors del tenis podran gaudir d’un espectacle d’alt nivell i fer costat als seus jugadors favorits en el tancament d’este emocionant torneig.

El Torneig Ciutat de Dénia ha demostrat ser un esdeveniment de gran qualitat, atraient jugadors talentosos i oferint partits apassionants que mantenen als aficionats al tenis a la vora dels seus seients. La recta final promet ser igual d’emocionant, amb tots els ulls posats en els jugadors que busquen la glòria a Dénia.