Deportes

Álex Pla s’unix al SD El Pilar València

Reforç de luxe per a l'equip de Futbol Sala Valenciano que militarà en la 2a Divisió B
Anunci del fitxatge d'Àlex Pla pel SC El Pilar València / SCD El Pilar

En el món del futbol sala, s’ha confirmat que Àlex Pla, jugador dianense eixit de la pedrera del CD Paidos Dénia i que ha defés els colors del CF Mar Dénia entre altres equips, ha arribat a un acord per a incorporar-se a la disciplina del SD El Pilar València. Pla aportarà a l’equip, que juga en la pista de l’Otaegui Arena, una combinació d’experiència i força que serà fonamental per als seus objectius.

Les destacades temporades de Pla en les files de l’Alboraia FS han sigut determinants perquè s’unisca a la formació pilarista, que té com a principal meta la permanència en la Segona Divisió B. L’SD El Pilar València va aconseguir l’ascens després de coronar-se campions en el grup 14 de Tercera Divisió i guanyar el partit de repesca contra el CFS Pinatar, després d’haver caigut prèviament davant el United Elche.

Un ascens merescut i un reforç estratègic

L’equip valencià, després de ser campions en el seu grup, va haver d’enfrontar-se al CFS Pinatar en una eliminatòria crucial que determinaria el seu ascens. Encara que van caure davant el United Elche, van demostrar la seua qualitat i perseverança en superar amb èxit al CFS Pinatar, assegurant així el seu lloc en la Segona Divisió B.

La incorporació d’Àlex Pla és vista com un moviment estratègic per a enfortir a l’equip en la seua nova categoria. La seua experiència en equips com el Paidos Dénia i el CF Mar Dénia, així com el seu rendiment a l’Alboraia FS, el convertixen en una peça clau per al SD El Pilar València. La seua arribada no sols aporta talent, sinó també una visió i lideratge que seran vitals en la pista.

Expectatives i Objectius

L’SD El Pilar València té clars els seus objectius per a la pròxima temporada. La permanència en la Segona Divisió B és una meta ambiciosa però assolible amb l’equip que estan formant. L’afició i els directius del club tenen grans expectatives amb la incorporació d’Àlex Pla, confiant que la seua contribució ajudarà a consolidar a l’equip en la nova categoria.