Deportes

Triomfs i creixement: Culmina la lliga Comarcal de Natació de la MACMA

Gran paper dels nadadors del Centro Deportivo Dénia
Medallistes del Centro Deportivo Dénia / Centro Deportivo Dénia

La finalització de la Lliga Comarcal de Natació de la Marina Alta (MACMA) ha marcat una altra fita en el foment de l’esport juvenil a la regió. Este esdeveniment anual, que atrau competidors de totes les localitats comarcals, s’ha consolidat com una plataforma essencial per al desenvolupament del talent natatori juvenil, destacant no sols en competències, sinó també a fomentar un esperit de companyonia entre els joves atletes.

L’equip del Centro Deportivo Dénia ha tancat una temporada espectacular, dominant les competicions amb resultats que reflectixen la dedicació i l’esforç continu dels seus nadadors i entrenadors. Els èxits de l’equip han sigut variats, des de la categoria PreBenjamín fins a la Júnior, amb múltiples victòries que subratllen la qualitat i el compromís dels esportistes del centre.

Kevin Garzón Trifu i Melissa Hernández Crespo van ser alguns dels atletes destacats, obtenint primers llocs en les categories PreBenjamín i Aleví respectivament. Este nivell d’excel·lència es va estendre a categories superiors, on León Jurcvynski i Diego Barrenechea Enrile també es van emportar títols en les categories Cadet i Júnior.

Les proves de relleus van ser un altre camp d’èxit per a l’equip, on es van aconseguir primers llocs en diverses categories, demostrant l’excel·lent dinàmica d’equip i la sinergia entre els nadadors.

Els entrenadors Eduardo i Joan van destacar la importància de l’ètica de treball i la persistència, valors que han sigut claus per a superar desafiaments i millorar constantment. Susana Campos, directora del centre, no sols va celebrar els resultats esportius, sinó també l’inavaluable suport de les famílies, la presència i la motivació de les quals han sigut fonamentals per a l’èxit dels nadadors.

Amb la temporada conclosa, el Centro Deportivo Dénia mira cap al futur amb optimisme i gratitud cap a tots els participants, voluntaris i organitzadors que han fet possible este esdeveniment esportiu comarcal. La lliga no sols ha sigut una competició, sinó una verdadera celebració de l’esport, el creixement personal i el sentit de comunitat.