Deportes

Planificació de la pròxima temporada en la Federación de Futbol de la Comunitat Valenciana

Diàleg fructífer entre clubs i Federació amb l'objectiu d'enriquir el futbol valencià
Lliga Comunitat futbol pilota oficial temporada 2023 / Javier Zamora

La setmana passada, representants dels clubs de futbol i futbol sala de la Comunitat Valenciana van mantindre una sèrie de trobades productives per a discutir millores i ajustos de cara a la pròxima temporada. Estes reunions són preludi de l’Assemblea General de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) programada per al 28 de juny, on s’espera la ratificació de nombroses propostes.

Víctor Giménez, director de Competicions de la FFCV, va presentar un ambiciós projecte per a la pròxima temporada. Tot fa indicar que l’estructura del Grup Sud de la Lliga Comunitat, està projectat per a tindre com a integrants a equips de diversos calibres, des de descendits de categories superiors com el Rayo Ibense, fins a nous ascendits com SC Torrevieja, Novelda Unió CF i Beniganim CF passant per veterans de la competició com l’Olímpic XátivaUD Calpe, CD Eldense B, FB Redován CFCFI Alacant, UE Tavernes, Hèrcules CF B, CD Dénia, CD Thader, Olleria CF CF La Nucia B.

Les reunions van subratllar el compromís dels clubs i la federació per a millorar la qualitat i el desenvolupament del futbol a la regió, posant èmfasi en la necessitat de comunicació efectiva i col·laboració contínua. Amb propostes que busquen optimitzar des de la gestió de competicions fins al suport als clubs menors, la FFCV i els representants dels clubs esperen no sols enfrontar els desafiaments de l’esport modern, sinó també aprofitar les oportunitats per a elevar l’estàndard del futbol valencià.

A mesura que s’acosta l’Assemblea General, l’expectativa creix entre els clubs, esperançats en què les decisions preses portaran amb si una temporada renovada i més competitiva per al futbol i futbol sala a la Comunitat Valenciana.