Política

La Xarxa d’Alcaldes denuncia la persecució política de l’equip de govern de Gata de Gorgos

Manifesten el ferm rebuig contra l'odi, els atacs i les amenaces a l'alcalde Josep Signes
Xarxa d'Alcaldes de la Marina Alta / Tino Calvo

La Xarxa d’alcaldes de la Marina Alta ha emès un contundent comunicat en resposta a l’assassinat de David Lledó i els recents incidents d’odi contra representants polítics. En primer lloc, han expressat el seu condol a la família de la víctima, afirmant que «compartim el seu dolor i demanem que tot el pes de la justícia recaiga sobre els assassins». Han insistit en la necessitat d’aplicar les lleis amb màxima severitat per evitar que crims tan greus queden sense càstig i per garantir la seguretat de la població.

A més, els alcaldes de la Marina Alta han mostrat el seu rebuig unànime als atacs i amenaces dirigides als polítics de Gata de Gorgos per part de grups radicals. «Condemnem rotundament qualsevol acte de violència i intolerància, i defensem que no es pot permetre l’assetjament públic a cap representant polític», han assenyalat en el comunicat, destacant la importància de mantenir un clima de respecte i convivència.

El comunicat també destaca la «brutal persecució» a la qual estan sotmesos l’alcalde Josep Signes Costa i el seu equip de govern a través de les xarxes socials. Segons la Xarxa d’alcaldes, aquests dirigents reben insults i amenaces greus i constants, basades en «mentides i fal·làcies». Aquesta situació ha estat qualificada com «inacceptable» i contrària als valors democràtics.

En aquest context, la Xarxa ha manifestat la seva solidaritat amb l’alcalde de Gata de Gorgos i el seu equip, exigint que es prenguen mesures immediates per protegir-los i que es castigue als responsables de l’assetjament. «Manifestem la nostra solidaritat amb totes i tots ells i exigim que es prenguen mesures per protegir-los», han conclòs, reiterant el seu compromís amb la justícia i la seguretat de tots els ciutadans.