Deportes

Importants resultats per als atletes dianenses en l’Autonòmic Sub 14

Savelii Bogatov,i Daniel Reig van aconseguir pujar al podi després d'una gran actuació
Savelii Bogatov en el més alt del podi / CA Baleària Diànium

L’esperit competitiu i el talent jove es van fer sentir en la pista d’atletisme de Dénia durant el Campionat Autonòmic Sub14 i Sub16. La jornada esportiva, que es va estendre des del matí fins a la vesprada, va estar marcada per emocionants demostracions d’habilitat i destresa atlètica dels joves competidors de tota la Comunitat Valenciana.

Demà de Victòries en Sub14

El matí va començar amb el Campionat Sub14, on l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium va destacar notablement amb la participació de 14 atletes. Entre ells, Savelii Bogatov es va emportar les mirades en guanyar l’or en els 150 metres i un bronze en salt de longitud. Daniel Reig no es va quedar arrere i va afegir una medalla de plata en els 500 metres al compte de l’equip. La competició va ser feroç, amb els millors atletes joves de la regió lluitant per un lloc en el podi.

Vesprada d’Emoció en Sub16

L’esdeveniment a la vesprada es va centrar en el Campionat Sub16 per equips, on els equips masculí i femení de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium van competir amb gran determinació. L’equip masculí va aconseguir una impressionant tercera posició, demostrant la seua fortalesa i posicionant a l’Escola de Dénia entre els millors equips de la comunitat, només superats pels dominants equips de Castelló i València. L’equip femení també va tindre una actuació destacada, lluitant amb arpa fins al final per a acabar en un honrós sext lloc, a tan sols un punt del quart lloc.

Atletes de l’EMA-CA Baleària Diànium | CA Balerària Diànium

La jornada va concloure amb un ambient de celebració i satisfacció entre els joves atletes i els seus entrenadors, els qui van demostrar que el futur de l’atletisme a la Comunitat Valenciana és prometedor. Des del Club, es va agrair a tots els voluntaris i atletes pel seu esforç per a organitzar este exitós campionat, que sens dubte deixarà un rècord durador en tots els participants i espectadors.