Deportes

Els socis del CD Dénia demanen que se celebre l’Assemblea

Pepe Carpi, candidat a la presidència, té l'objectiu principal d'il·lusionar a l'afició amb un projecte seriós i ferm
Pepe Carpi soci del CD Dénia / Javier Zamora

El Club Deportivo Dénia travessa un període crucial, amb els seus socis en suspens per la convocatòria de l’Assemblea Ordinària que determinarà el futur lideratge de l’entitat. Després de quatre anys sota la direcció de Juan Benavente, l’administració actual enfronta crítiques i el clam per noves propostes de gestió.

Benavente, decidit a continuar en el seu rol, ha presentat recentment un projecte ambiciós al costat d’Álvaro Payá, proposat com a Director General, prometent revitalitzar tant el vessant esportiu com social del club.

Paral·lelament, Pepe Carpi, amb un profund arrelament en el club i el respecte de l’afició, ha llançat la seua candidatura prometent revivar la passió i el compromís dels seguidors.

La normativa del club dicta que l’assemblea ha d’anunciar-se amb 15 dies d’antelació, seguits d’un altre període igual per a organitzar les eleccions presidencials. Esta dilació ha paralitzat tant la planificació esportiva com administrativa, complicant les negociacions amb el personal i els jugadors en un moment crític.

La comunitat de socis mostra una creixent impaciència davant la demora en la convocatòria de l’assemblea, considerada tardana, especialment quan els informes financers i esportius haurien d’estar llestos després de la fi de la temporada el passat 15 de maig. Amb el futur del club en joc, la resolució d’esta assemblea és esperada amb ànsies, no sols per a definir el seu lideratge sinó també per a marcar un nou capítol en la història del CD Dénia.