Deportes

Els Cavaliers de la NBA compten amb un entrenador amb passat calpí

Kenny Atkinson va militar durant la seua època de jugador en les files del CB Calpe Aguas de Valencia
Kenny Atkinson / Agencia

En un moviment estratègic dins de la NBAKenny Atkinson ha sigut nomenat nou entrenador cap dels Cleveland Cavaliers, segons informa ESPNAtkinson, qui fins ara exercia un paper crucial com a assistent de Steve Kerr en els Golden State Warriors, assumirà oficialment el seu nou rol després de l’eixida de JB Bickerstaff, acomiadat al final de la temporada després d’una eliminació en la segona ronda dels playoffs pels campions, els Boston Celtics.

Es dona la circumstància que Atkinson té nacionalitat espanyola en estar casat amb una dona sevillana. Este tècnic té passat que li lliga a Calp, ja que va ser el base del CB Calpe Aguas de Valencia, després d’arribar a la vila calpina procedent del Vino Toro Zamora. Després del seu pas pel conjunt verd-i-blanc va jugar a Itàlia, França, Alemanya i Holanda.

Atkinson va iniciar la seua carrera en les banquetes com a assistent en el Racing de París abans de passar pel New York Knicks i Atlanta Hawks, i eventualment, assumir el rol d’entrenador cap als Brooklyn Nets entre 2016 i 2020.

Els Cavaliers, liderats per l’estrela Donovan Mitchell i secundats per talents com Evan Mobley i Jarrett Allen, busquen sota la tutela d’Atkinson superar els obstacles recents i consolidar-se com a seriosos contendents al títol.

Esta nova etapa al capdavant dels Cleveland Cavaliers representa la seua segona oportunitat com a cap d’un equip en l’NBA, un desafiament que sens dubte aborda amb un ampli bagatge i una perspectiva renovada.