Turismo

Benitatxell posa en marxa l’autobús gratuït a la cala del Moraig aquest cap de setmana

El servei, actiu del 28 de juny a l'1 de setembre, busca descongestionar la zona de costa i oferir una alternativa sostenible
Benitatxell / Redacció

A partir d’aquest divendres 28 de juny, i fins al diumenge 1 de setembre, l’autobús llançadora gratuït habilitat per l’Ajuntament d’El Poble Nou de Benitatxell prestarà servei per a portar els banyistes a la cala del Moraig.

Després del bon funcionament dels estius passats, es mantenen els quatre punts de recollida: el cementeri municipal, el pàrquing davant del Masymas, l’aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala.

Pel que fa a l’horari, l’autobús eixirà cada matinada a les 10:00 hores des del centre urbà i farà parada també en el pàrquing davant del Masymas, l’aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala. El mateix recorregut, però a la inversa, es farà al migdia, a les 14:30 hores. A la vesprada, eixirà a les 16:00 hores i tornarà a les 18:30 hores.A més, cada 15 o 20 minuts l’autobús baixarà i pujarà als banyistes des de l’aparcament de la cala fins a peu de platja.

Aquest servei busca descongestionar de vehicles la zona de costa i proporcionar una alternativa gratuïta al pàrquing de pagament, més sostenible amb l’entorn. Al mateix temps, es vol potenciar les visites al centre urbà de la localitat.